Menu

Training, teambuilding en groepsuitje

Atelier Trait d’Union heeft verschillende mogelijkheden:
1. Training en teambuilding (op maat)
2. Trainingsaanbod vanuit Atelier (vrije individuele inschrijving)
3. Groeps- of teamuitje (inschrijven als groep
)

1. TEAMBUILDING EN TRAININGEN (op maat)

Als zorgmedewerker (professional en vrijwilliger) sta je aan de basis en de frontlinie van één van de belangrijkste beroepen in onze samenleving: zorgen voor degene die zorg nodig hebben en hun naasten. Hoe ga je om met alle verwachtingen in taken en rollen. Het is belangrijk om recht te doen aan de cliënt, de naasten en jezelf door de verbinding aan te gaan zonder jezelf te verliezen, maar ook zorgzaam te kunnen blijven binnen een beperkte tijd.

Wij bieden interactieve trainingen aan ter ondersteuning, bemoediging en inspiratie om dit mooie en zinvolle werk vol te kunnen houden. Naast informatie en uitwisseling kan hierbij in meer of mindere mate en naar wens gebruik gemaakt worden van creatieve werkvormen.

Mogelijke thema’s zijn:
– communicatie met familie en naasten in de zorg.
– zoeken naar een balans in zorg voor de ander en voor jezelf.
– samenwerking tussen beroepskrachten en vrijwilligers.
– zorgen voor lichamelijke, psychosociale en spirituele kanten van de mens.
– bejegening, hospitality en klantgerichtheid.
– omgaan met gevoelens van onmacht bij onoplosbare situaties.
– scheiden van mijn en dijn.
– samenwerken en verdeling van rollen binnen een team.

Mail of bel ons met jullie vraag of wens en wij doen een voorstel met prijsopgave. De prijs is afhankelijk van de wensen, het aantal personen, de inhoud en de locatie. Er is veel mogelijk!

2. TRAININGSAANBOD VANUIT ATELIER (individuele inschrijving)

Thema: ‘Communicatie met familie en naasten in zorg’
Voor: zorgverleners en belangstellenden

NIEUWE DATA WORDEN ZO SPOEDIG MOGELIJK BEKEND GEMAAKT

In de zorg hebben we niet alleen met de cliënt te maken, maar direct of indirect ook met de iedereen die daarom heen staat: familieleden en naasten. Daarnaast heeft elke cliënt zijn of haar eigen geschiedenis en gewoonten die ook van invloed kunnen zijn op het zorgproces. Niet alleen de cliënt is uit balans, maar ook het systeem daaromheen. Hoe ga je om met al die verschillende belangen, emoties, gewoonten, meningen en vragen. Welke verschillende loyaliteiten spelen er en hoe kun je daar als zorg- of hulpverlener een weg vinden. Hoe houd je hierbij verbinding met jezelf en de anderen. Aan de hand van theorie en voorbeelden uit de praktijk (ook eigen inbreng!) laten we zien hoe je een manier kunt vinden om zo met familie en naasten om te gaan, dat je recht doet aan alle betrokken partijen en aan jezelf.

Aanmelden kan door invullen van het contactformulier.
Deze training wordt gehouden in ons Atelier of op een andere locatie in Amersfoort (afhankelijk van het aantal personen).
De kosten zijn € 32,50 per persoon (2,5 uur). Dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers, hand-out en materialen.

3. GROEPS- OF TEAMUITJE (inschrijven als groep)

Wil je met je team, vereniging, groep collega’s, vrijwilligers, familie, buren, vrienden of vriendinnen een gezellig en inspirerend groeps- of teamuitje plannen? Wij verzorgen graag een creatieve workshop waarin jullie zelf kunnen bepalen of je wel of niet met een bepaald thema wilt werken, of dat je je door ons wilt laten verrassen. We denken graag met jullie mee over de mogelijkheden om een onvergetelijke middag of avond te hebben met elkaar!

Mail of bel ons met jullie vraag of wens en wij doen een voorstel met prijsopgave. De prijs is afhankelijk van de wensen, het aantal personen, de inhoud en de locatie. Er is veel mogelijk!

Teamuitje / Teambuilding

“Take chances, make mistakes, be silly, be imperfect, trust yourself and follow your heart!”
(anoniem)